Vakantiesin Blog

jan
31

Meer dan 10 interessante feiten over reizen, ondersteund door wetenschap

reis-feiten

Genieten van uw vakantie, dat wil toch iedereen. Leest u daarom eerst de onderstaande wetenschappelijk onderbouwde feiten voordat u uw telefoon of laptop in flight modus zet.

Lees Meer
  881 Hits
881 Hits
aug
10

De 10 meest absurde klachten bij Thomas Cook: "Kunnen jullie de siësta niet afschaffen?"

klachten-vakantie-blog

De zomervakantie is net over de helft en veel landgenoten zijn ondertussen al terug van hun reis. Voor de meeste vakantiegangers verloopt de vakantie prima, maar soms hebben reizigers ook klachten. Die worden bij de internationale reisorganisatie Thomas Cook door de klantendienst behandeld, maar dat is niet altijd even vanzelfsprekend. Zet je schrap voor de tien meest absurde klachten die ze ooit bij Thomas Cook ontvingen.

Lees Meer
  914 Hits
914 Hits
juli
12

Korting bij uw aankopen vanaf schiphol

De vakanties komen er weer aan en veel vakantiegangers vertrekken vanaf Schiphol naar hun favoriete vakantiebestemming. Schiphol is meer dan alleen een plek waar u vliegtuig vertrekt. Veel reizigers gaan voor vertrek nog even lekker winkelen in de vele winkels op Schiphol. 

Om uw vakantie nog leuker te maken, wil ik u er op wijzen dat u 5 euro korting kunt krijgen bij al uw aankopen boven de 25 euro welke u op Schiphol doet.

Het enige wat u hiervoor moet doen is een kortingsvoucher te downloaden. De voucher is een beetje op de pagina verstopt en helaas kan ik geen directe link naar de pagina plaatsen. Gebruik daarom de onderstaande link en klik vervolgens rechtsboven in de pagina op menu en dan op kortingsvoucher. 

De link: Downloaden kortingsvoucher Schiphol

 

Lees Meer
  1035 Hits
1035 Hits
dec
30

Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuw Jaar

Het geeft toch altijd weer het gevoel alsof je weer een hoofdstuk afsluit, het aanbreken van een kakelvers jaar. Er staat ons reis liefhebbers hopelijk een hoop te wachten in 2017, denk bijvoorbeeld maar eens aan al komende reizen.

2016 was ook een geweldig jaar, maar het lijkt erop dat we volgend jaar echt helemaal losgaan met de nodige website veranderingen. Zo willen we u van meer nieuws voorzien en willen we meer hotels op de website toevoegen. Daarnaast gaan we hard werken om de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de website enorm te verbeteren.

Wij zijn ontzettend trost op lancering van de nieuwe website en hopen dat wij dat dit jullie goedkeuring heeft gekregen. Hartelijk bedankt voor alle steun en hopelijk zien wij jullie ook in 2017 gewoon weer op de website!

Een gelukkig nieuwjaar namens Vakanties in.

Lees Meer
  742 Hits
742 Hits