Kiz kulesi

Populair
 
0.0 (0)
Kiz kulesi

In de Kiz Kulesi (Maiden's Tower) vindt u een mystieke sfeer met 2500 jaar oude geschiedenis, te midden van de Bosporus, waar de twee continenten; Europa en Azië elkaar kruizen. Vanuit hier heeft u een blik over verschillende schoonheden en de verbazing wekkende details van Istanbul. U bent omringd met beroemde buren, zoals de Sultanahmet Moskee, de Hagia Sophia, de Galata toren, Çırağan Paleis, evenals de oevers van Ortakoy en Uskudar. Door het overdag bezoeken van Maiden's Tower, kunt u van het voorrecht te genieten met deze unieke ambiance, zonder een prins of prinses te hebben.


De Maiden's Tower heet u zeven dagen per week (na 20.00 uur onder voorbehoud) welkom. U kunt genieten van de internationale keuken, de specialiteiten en het proeven van de alternatieven uit de rijke wijn variëteiten. Daarnaast is voor de entertainment, een nostalgische muziekprogramma welke wordt begeleidt door de Group Naviga.

Kuledebar: een bar in Maiden's Tower

Kuledebar is de meest aantrekkelijke plek van de toren, gelegen op de bovenste verdieping, waar u een 360 graden uitzicht heeft over Istanbul en de Bosporus. U kunt de bar bezoeken na het heerlijke diner welke beneden heeft plaats genomen in het restaurant of genieten van de uitkijktoren met een voorafgaande reservering om met uw geliefden wijn te proeven.

Wij raden u aan om een paar dagen voor aankomst een ​​online reservering te maken. Maak uw reservering hier.

Café - Restaurant

Het Café - Restaurant serveert elke dag tussen 9:00 AM- 6:45. 

Ontbijt

Deze charmante plek biedt u elke dag vanaf 09.00 uur een uitgebreid ontbijt menu. Als u op zoek bent naar een plek om te ontbijten met een prachtig uitzicht van Istanbul, dan Maiden's Tower de juiste plek voor u.

Kuledebar

Kuledebar, gelegen in de uitkijktoren van de Tower Maiden's kunt u een korte Istanbul tour hebben, het bekijken van de Hagia Sophia, het Topkapi Paleis, de Galata toren, Dolmabahçe Palace, en de oevers van Ortakoy en Uskudar in slechts 20 stappen. Na de rondleiding kunt u een stoel aan de bar te grijpen en genieten van uw koffie tijdens het kijken naar de Bosporus en Istanbul.

Sovenirwinkel

Voor het verlaten van deze mystieke toren, kunt u een bezoek brengen aan de souvenirwinkel, vol met prullaria, t-shirts, mokken en andere items met het beeld van de Maiden Toren.

Foto's

Kaart

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers reviews voor deze listing.
Heeft u al een account?
Reviews (hoe hoger hoe beter)
Eten/Drinken
Sfeer
Dienstverlening
Prijs
Positief & Negatief
Over Mij
Commentaar