Angelina Jolie HatayDuizenden wanhopige Syrische vluchtelingen die naar Turkije gevlucht zijn na het ervaren van hardhandig optreden  door de overheid, werden gezegend door de wereld van de "goedheid Angel, 'filmster en de Verenigde Naties, goodwill ambassadeur van Angelina Jolie.

 

De actrice arriveerde vrijdag in de zuidelijke Turkse provincie Hatay, waar ze een bezoek bracht aan een van de Syrische vluchtelingenkampen in het centrum van Hatay.

Goedheid Angel of the World, Welkom, "  is geschreven op een groot spandoek bij de ingang van de Altınözü kamp, ​​waar tientallen lokale bevolking en de media vertegenwoordigers van Turkije en het buitenland zich hadden verzameld, in een poging om een ​​blik op de actrice te krijgen.
Veel mensen verzamelden zich op balkons en daken van de huizen gelegen aan de voorkant van de ingang van het kamp. Er waren zelfs mensen in bomen geklommen, maar niemand was in staat op Angelina te zien,  toen ze het kamp inreed met haar donkere glas-voertuig.

Kort nadat Angelina Jolie het kamp was binnen gegaan waren er tientallen Syriërs, voornamelijk kinderen en jongeren. Ze schreeuwden leuzen en spandoeken gedragen in het Arabisch. Het protest duurde ongeveer 10 minuten.

Er mocht geen media met Angelina mee, tijdens het bezoek aan het vluchtelingen kamp.
Vertegenwoordigers van de media werden geïnformeerd dat foto's en opnames na haar bezoek zouden worden uitgedeeld. De beelden werden genomen door haar prive fotograaf en camera man.
Na het aankomen van Anjelina in Hatay werden er veiligheidsmaatregelen door de politie genomen. Het verkeer werd rondom de luchthaven en het gebied waar het konvooi passeerde geblokkeerd. Jolie werd verwelkomd door de gouverneur, vertegewoordigers van het Ministerie van Buitenlandse zaken van Turkije, evenals UNHCR Turkije vertegenwoordiger Carol Batchelor.

Laatste reviews

Vasia Zephyros Beach Boutique
 
7.9
"Prachtige ligging, direct aan een..."
Flamingo Beach Hotel
 
6.9
"Hotel ligt direct aan het..."
Camping Zaton Holiday Resort
 
9.1
BK Bianca Kunnen
"Nette onderhouden grote camping. Veel..."
Hotel Side Sungate
 
8.4
R Rony
" Het hotel is goed..."