Articles

Statistics
  • 3 Articles

In Zaton Holiday Resort beleef je werkelijk de vakantie van je leven. De hele dag is er wel iets te beleven op dit resort en er zijn genoeg mogelijkheden om te sporten. De zwembaden zorgen nog voor extra vermaak. En een zandstrand, ja dat kom je bijna nergens tegen in Kroatië maar hier wel! Gezellige bars, restaurants en winkels maken het helemaal af.

  1.   12 juli 2019
  2.   Campings

Kroatië is het land van de mooie zandstranden en de uitvinding van de stropdas. In Kroatië vind je nog veel Romeinse restanten, zoals een amfitheater in Pula en de op een na grootste muur ter wereld. Deze muur is 5,5 kilometer lang en staat in de regio Ston. Kroatië kent verder 8 Nationale parken waar je o.a. rotsformaties en watervallen vindt. Aan de kust kun je ideaal duiken naar grotten, scheepswrakken en vele koralen. In de wintermaanden kun je in Kroatië ook aan wintersport doen. Dit kan vooral in de plaats Gorski Kotar.

  1.   11 juni 2019
  2.   Landen

Camping Kazèla ligt op een unieke locatie op het zuidelijkste puntje van het Kroatische schiereiland Istrië in Kroatie. Het campingterrein ligt direct aan de Adriatische Zee en de camping heeft een langgerekte vorm, dus vanaf elke kampeerplaats bent u na een klein stukje lopen meteen aan het strand.

  1.   15 januari 2018
  2.   Campings
Nog geen Artikelen aangemaakt
Unable to load tooltip content.